Tervetuloa Valo-Korun verkkokauppaan!

Luonto on aikojen alusta saakka toiminut loputtomana inspiraation lähteenä ihmisille. Lähes kaikilla tuottamillamme korusarjoilla juuret juontavat Suomen luontoon.

Korujemme valmistus koostuu useista ei vaiheista. Valmistusprosessi alkaa suunnittelijan työpöydällä, jossa hän tuottaa uuden mallin. Mallin perusteella korumuotoilijamme tekee kumimuotin, jota käytetään korun näkoisen vahamuotin tekoon. Kun muotista on valettu kipsi, seuraa pronssiin valaminen. Valun jälkeen korut hiotaan ja hapetetaan, mikä antaa koruille tummemman värin. Kiillottamisen ja puhdistamisen jälkeen pronssikoru viimeistellään lakalla. Korujemme valmistus on alusta loppuun saakka puhdasta käsityötä.

Voit tutustua verkkokauppamme tuotteisiin korusarjoittain vasemmalla olevan valikon kautta. Valo-Korun upeita koruja on myyty myös paljon hääkoruiksi. Verkkokauppamme kautta voit tilata koruja suoraan kotiisi. Isommista korutilauksista kannattaa pyytää tarjous.

Lisäsimme messuilta tutun kuvastomme verkkokauppaan selattavaksi!
Kuvastossa esiintyvät korut ovat kaikki pronssisia, mutta jokaista mallia on mahdollista tilata myös hopeisena.
Kuvastossa olevia koruja voit tilata puhelimitse numerosta 040-5665088 tai sähköpostitse osoitteesta valokoru1969@gmail.com. Pyrimme päivittämään hinnat mahdollisimman nopeasti.

Ihastuttavia ostoshetkiä!

 

 

NettiTieto Oy