Toimitusehdot

Tilaaminen:

Pääsääntöisesti tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Halutessasi voit kuitenkin tehdä tilauksesi myös puhelimitse 040-5665088 tai sähköpostitse valokoru1969@gmail.com

Kuvastostamme tilaaminen tapahtuu aina puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilauksen jälkeen asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus, jossa vahvistetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä toimituskulut. Tilausvahvistus toimii samalla kuittina tilauksesta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.Kun olemme kirjanneet tilauksen, lähetämme toisen tilausvahvistuksen, jossa ilmenee viite ja tilinumero.

Rannekoruja tilattaessa tulee tilaukselle merkitä tiukka ranteen ympärysmitta.

Maksutapa:

Ellei toisin sovita, maksu tapahtuu tilisiirtona ennakkomaksulla. Ennakkomaksua varten tarvittava viitenumero, tilinumero sekä laskun loppusumma lähetetään asiakkaalle tilauksen teon jälkeen. Ennakkomaksuissa pidämme varausta 14 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

HUOM! Vanhoille asiakkaille voimme myydä koruja pankkisiirrolla, eli ei ennakkomaksua. Ilmoittakaa siitä tilauksessa.


Toimitus:

Toimitamme tuotteet kirjeenä tai maksikirjeenä kun ennakkomaksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitusaika on 1-3 viikkoa. Huom, tuotteita ei toimiteta korurasioissa!


Toimituskulut:

Toimituskulut ovat 10,00 Eur tai erikoistapauksissa toimitusten mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot:

Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin voimme sopia palautustavasta ja maksun palauttamisesta. Palautusoikeus koskee vain  käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Koruissa on kuitenkin "ikuinen takuu", eli meihin voi aina ottaa yhteyttä!

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Valo-Koru käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yhteystiedot:

Valo-Koru
Pajatie 8
21290 Rusko

Kultaseppä Jorma Valo 040-7660532
Sihteeri Seija Valo 040-5665088

Email: valokoru1969@gmail.com

Voit lähettää meille palautetta tai yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella!

 

 

Viesti:*

Nimi:*

Puhelin:*

Lähiosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Sähköposti: *

NettiTieto Oy